Támogatóink

Kik is a szervezők?

- Egy igen összetartó, makacs kis banda nagy baráti körrel.

Hogy miért is csináljuk?

- Mert buli :) Szeretünk pörögni és szeretjük a nagy hangzavart. Egyébként, pedig feldobjuk a falunk kis életét egy hétvégére. Jó dolog adni, mi pedig lehetőséget tudunk biztosítani az embereknek kikapcsolódni, céges bulit tartani.

Mi a kamionos találkozó célja?

- Összehozni az embereket egymással. Kicsit más megvilágításba helyezni a hasonló rendezvényeket. Mi inkább a családbarát megoldását választottuk a kikapcsolódásnak, amire manapság egyre nagyobb igény van.

 

 

Kis történelem:

A rendezvény megálmodója az akkor még csak 17 éves Horváth Roland volt, akihez a későbbiekben számos barátja, ismerőse csatlakozott a szervezésben.Az első találkozót 2007. április 29-én a falu majálisának részprogramjaként szervezte meg Roland mindössze két hónap leforgása alatt. Ezen a találkozón Roland szűk kamionos ismerősi köre jelent meg. Az alacsony költségvetés és kevés program ellenére a találkozónak jó híre bejárta a környéket.

Ekkor döntött úgy a két főszervező(Roland és Barbara), hogy  megpróbálják következő évben ugyanúgy a majális idején, de már különálló rendezvényként megtartani a találkozót.

Ehhez a kezdeményezéshez több barát is csatlakozott, akik nélkül nem sikerült volna lebonyolítani az egész napos találkozót. Így kezdődött el a szervezői csapat is megalakulni, akik immáron oszlopos tagjai lettek a rendezvénynek.

Évről évre az apróbb hibákból okulva igyekszik a társaság minél jobban megszervezni a találkozót és mindenki számára izgalmas, érdekes programokat kitalálni. A szervezői csapat a IV. találkozó után úgy döntött, hogy megpróbál támogatókat szerezni, ahhoz, hogy egyesületet is létre tudjanak hozni a rendezvényhez, így számlaképessé válni és kiszélesíteni a jogköreit, kicsit hivatalosabb lenni, hogy lássák mind a támogatók, mind az odalátogatók, hogy már egy érettebb, komolyabb programról van szó, mintsem egy fiatal fiú hóbortjáról.

Így a találkozót már november-január környékén elkezdik szervezni, gyűléseken vitatják meg az az évi programjaikat, ötleteiket és felosztják egymás közt a  teendőket, ki melyik részprogramért, feladatért felelős.

Támogatóink