Támogatóink

8:00 Ébresztő:

Frissen, üdén...á...kit akarunk áltatni? Kissé másnaposan, kócosan, de elszántan felébresztünk mindenkit, mert aki felszállt a körhintára, az a csengő előtt le nem szállhat!

8:30 Szervezők vs. sofőrök barátságos foci meccs:

A kétballábasok a féllábúak ellen! Kis focipályán stoplis cipőben, papucsban vagy mezitláb, összecsapnak merész férfiaink az őket kihívó sofőrök ellen, miközben csak mind remélik, hogy bírják szusszal a kétszer 30 percet..vagy 20at?!

11:00-13:00 Darusverseny:

Arrébb tenni egy raklapot nem nagy dolog, miután rájön az ember, hogy melyik gombbal nem dönti fel azt a hatalmas vasat, amit kitalpalni is elfelejtene, ha nem mondanák neki...de mi a helyzet egy gyufásdoboz lezárásával? Vagy egy vödör vízzel megtöltésével? Nem kell agysebésznek lenni ezekhez sem, de itt már számít a rutin és a tapasztalat..

13:30-14:30 Lassulási verseny:

Persze menő száguldozni és a leggyorsabbnak lenni, de be kell látnunk, hogy nem mindenkinek van sportkocsija, a kamionok meg amúgyis max 90nel száguldozhatnak a legjobb esetben is. Ezért adunk esélyt arra is, hogy a kerék megállása nélkül végigvánszoroghassanak a gépek egy pár tíz métert, amit még díjazunk is!

14:00tól: Rocket zenekar a színpadon

15:00-16:30 TruckerShop pótkocsi akasztási verseny:

Rükverc, kihajolsz, tükröket bámulsz és reméled, hogy nem most húzod meg a céges kocsit...

17:00-18:30 K-Global futam:

El kell jutni A-pontból B-be a kamionnal egy egyenes szakaszon... :) Amit mi majd egy lézeres mérővel eldöntünk, hogy mennyire sikerült nagyon jól :)

19:00 Eredményhirdetés:

Hát, bizony...ilyenkor lesz...biza!

 

A programok fel/el/meg/kiírását elkövette: Bajbi, személyeskedésért, bármilyen művel való összecsengésért a művész felelősséget nem vállal!

Támogatóink